Zakelijk

MAKELAARS

U wilt als makelaar uw klant graag iets extra’s bieden. Bij CVAD Energieadvies dragen we daar graag aan bij.

Sinds het begin van 2015 zijn er heel wat regels gewijzigd omtrent het Energielabel en moet elke verkochte woning voorzien zijn van een Energielabel. Veel eigenaren zitten echter niet te wachten op extra kosten daar zij het in de huidige woningmarkt al moeilijk genoeg hebben. Daarom kunt u zich als makelaar onderscheiden door uw klanten het Energielabel kosteloos aan te bieden.

CVAD Energieadvies, gevestigd te Winterswijk, houdt zich al tijden bezig met Energielabels en Maatwerkadviezen. De ontwikkelingen op dit gebied worden door ons dan ook nauwlettend in de gaten gehouden en vanzelfsprekend waren wij in januari 2015 genoeg voorbereid om al onze klanten te voorzien van het vernieuwde Energielabel.

CVAD Energieadvies heeft professionaliteit en klantenservice hoog in het vaandel staan en dat is exact wat ons onderscheidt van andere aanbieders. Wij staan uw klanten netjes te woord, helpen hen waar nodig en dragen er zorg voor dat de woning snel, accuraat en zorgvuldig van het betreffende Energielabel voorzien wordt. Dit alles altijd zonder bijkomende kosten of verborgen voorwaarden.

Ons standaard-tarief is al concurrerend, maar als u onze diensten opneemt als service aan uw klanten kunnen wij deze prijs verlagen.
Wij nodigen u hierbij van harte uit om contact met ons op te nemen om een nog betere dienstverlening aan uw klanten te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Chris van Adrichem
CVAD Energieadvies